Kampeerhutten   -   Carinthia Holiday
Carinthia Holiday   -   Kampeerhutten   -    NL | EN | DE
Kampeerhutten
Kampeerhutten
Voor kampeerders die niet altijd alles van huis willen meenemen hebben we de kampeerhutten. Ze staan op ruime plaatsen van 100 m2 en u kunt uw auto naast de hut parkeren.
De kampeerhutten zijn ingericht voor 4-6 personen. Bij een verblijf met 6 personen kan de zitbank omgebouwd worden tot tweepersoonsbed. Eventueel zijn er ook (slaap)tentjes bij te plaatsen op het terrein. Deze zijn ook bij ons te huur, als u ze voor het gemak niet wilt meenemen van huis.

De indeling: Zitruimte met 1 slaapbank, open keuken, koelkast met vriesvak, aanrecht met spoelbak en keukeninventaris voor 6 personen, elektrische kachel. Slaapkamer met tweepersoonsbed. Slaapkamer met stapelbed.

Er zijn dekbedden en kussens aanwezig. Het enige wat u meeneemt is uw linnengoed, maar dat kunt u ook bij ons huren.

Op de grote veranda staat een picknickset bestaande uit een tafel en twee banken. Er zijn zes tuinstoelen per kampeerhut. Bij sommige kampeerhutten is de veranda overdekt.

De kampeerhut is niet aangesloten op water en riolering en heeft geen stromend water en toilet. Voor sanitaire voorzieningen kunt u gebruikmaken van de faciliteiten in het sanitairgebouw.

Huisdieren zijn in enkele kampeerhutten toegestaan.